SERVEIS

Pintures per a particulars

Transformem els teus espais personals en obres d'art funcionals, amb una paleta de colors que reflecteixi la teva personalitat i estil.

Pintura industrial

Proporcionem solucions de pintura duradores i resistents per a instal·lacions industrials, garantint la protecció dels teus actius i un ambient de treball segur.

Pintura de terres

Creem superfícies de terra duradores i estèticament agradables que compleixin les teves necessitats específiques, ja sigui per a habitatges, negocis o espais públics.

Restauració de façanes

Rehabilitem façanes en decadència, revitalitzant l'aparença i la integritat estructural dels edificis per preservar la seva bellesa original.

Col·locació de vinils i rètols

Proporcionem serveis de col·locació de vinils per a decoració d'interiors i exteriors, oferint una opció versàtil i de baix manteniment per millorar els espais.

Neteja de canals i teulades

Mantenim les teves teulades i canals lliures de brutícia i contaminants, assegurant la integritat i la funcionalitat dels sistemes de drenatge.

Sistema SATE

Implementem sistemes d'aïllament tèrmic exterior (SATE) per a un estalvi energètic i un major confort en els edificis, amb solucions eficaces i sostenibles.

Sorrejats a taller

Amb habilitats artesanals, realitzem sorrejats detallats en taller per a peces úniqes i restauracions, assegurant la seva bellesa i autenticitat originals.

Sempre a temps amb els teus projectes

Oferim serveis sempre a temps perquè puguis comptar amb nosaltres quan més ens necessitis.
Pas 1

Consultes amb el nostre expert

Inicia el teu viatge amb nosaltres amb una consulta amb el nostre expert. La nostra dedicació comença amb l'escolta de les teves necessitats i visió, ajudant-te a establir les bases per a un projecte exitós.

Pas 2

Trieu el servei de paquets assequibles

Un cop hagis definit els detalls del teu projecte amb el nostre expert, tria de manera informada el servei de paquets que millor s'ajusti al teu pressupost i les teves expectatives. Oferim opcions assequibles per a tots els projectes.

Acabament

Acaba el teu projecte a temps

Amb la nostra experiència i compromís amb la puntualitat, garantim que el teu projecte s'acabi a temps, lliurat amb la qualitat i els estàndards que mereixes. La teva satisfacció és la nostra prioritat.